duminică, 10 august 2014

Deva văzută .. ECO

     Ne-am obișnuit să parcăm, atunci când circulăm cu autoturismele, cât mai aproape, dacă nu chiar la ușa obiectivului unde avem treabă. Uneori, din lipsa locurilor de parcare, asaltăm trotuarele destinate pietonilor, cu mașini care împiedică circulația lejeră a persoanelor. Din cauza deselor cazuri de indisciplină în trafic, mulți se feresc să circule cu bicicletele, pentru a nu deveni victime ale traficului. Colaborarea dintre diferitele categorii participante la trafic, ține până când una dintre ele invadează libertatea celeilalte, iar atunci apar nervii, iritarea, nemulțumirea.
  CIVITAS Deva, crede că o dezvoltare armonioasă și civilizată a unei comunități urbane, trebuie să țină cont și de variantele alternative la deplasarea cu autovehicule, motiv pentru care am lansat aceste propuneri spre autoritățile locale. Toți împărțim aceleași drumuri și alei, așa că de ce nu am face-o într-un mod plăcut?
 Servus Hunedoara susține această inițiativă. și cu siguranță mulți alți îndrăgostiți de mersul pe bicicletă sau alte mijloace de deplasare ECO, se vor bucura de implicarea autorităților în această problemă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu