marți, 2 septembrie 2014

Întrebări simple și scurte

  Cele mai importante întrebări se exprimă scurt, clar și concret. Fără introduceri, fără finaluri. doar cuprinsul și atât. Iar răspunsurile ar trebui să fie la fel de clare pentru a fi credibile, fără explicații prea multe, ci doar fapte și lucruri concrete. Așa că îndrăznesc, scurt și la obiect, să îi întreb pe cei care conduc urbea, numită Deva, în această perioadă, despre câteva lucruri:
1. Care e utilitatea înlocuirii dalelor din oraș și mai ales cât ne costă această lucrare?
2. Cu cât  a scăzut poluarea în oraș și timpii de mers ai autovehiculelor, de la punerea în funcțiune a sistemului de management al traficului?
3. Cine se ”încăpățânează” să aplice o hotărâre de consiliu local în vigoare din martie 2014, și mai ales cine pe cine apără prin  neaplicarea  regulamentului pentru comerț stradal ( interdicția de a așeza produse industriale pe trotuar)?
4. De ce nu se pun toate semafoarele din oraș, pe timpul nopții, pe galben intermitent? De ce nu se măresc timpii de verde în zonele problematice ale orașului?
  Cu toate că răspunsurile pot fi foarte scurte, așa încât nu ar ocupa mult spațiu, prefer să oprim aici întrebările, în speranța unor adevăruri rostite ca răspunsuri, și nu a unor explicații și scuze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu